Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΑR


Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 20/04/2013 και ώρα 10:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί, στο χώρο του σχολείου, ένα παιδικό πασχαλινό bazaar. Τα έσοδα θα διατεθούν για τα έξοδα της σχολικής γιορτής που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σχολικής περιόδου.

Στο bazaar θα υπάρχει συμμετοχή των παιδιών αλλά και δυνατότητα συμμετοχής των γονέων τους.

Πιο συγκεκριμένα:

1) Η συμμετοχή παιδιών στο bazaar περιλαμβάνει:
α) Χειροτεχνίες-πασχαλινές δημιουργίες (λαμπάδες, σουπλά, καραβάκια, πουλιά, βιβλία με παιδικές ιστορίες,  πήλινα με παραδοσιακά μοτίβα κλπ ) που θα είναι φτιαγμένες από τα ίδια τα παιδιά κατά τη διάρκεια των ωρών της απασχόλησης. Θα πουληθούν από τα παιδιά την ημέρα του bazaar.
β) Δημιουργία αφίσας  από τα παιδιά της Β’ δημοτικού σε συνεργασία με τη δασκάλα τους κα Καλλιρρόη Παπαναστασοπούλου.
γ) Συμμετοχή σε πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

2) Η συμμετοχή των γονέων στο bazaar περιλαμβάνει την προσφορά των παρακάτω:
α) Λιχουδιές (κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά, μπόμπες, τυροπιτάκια, τάρτες, πίτες, κεφτεδάκια κλπ) για να γεμίσουμε το μπουφέ μας. Τα φαγώσιμα θα πρέπει να μας τα φέρετε την ημέρα του bazaar (δεν θα έχουμε πιάτα και πιρούνια). Για την καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου του μπουφέ θα θέλαμε να γράψετε σε ένα χαρτί τη λιχουδιά που σκέφτεστε να προσφέρετε το όνομα και την τάξη του παιδιού ώστε μέχρι την Τρίτη 16/04 να το δώσει το παιδί σας στην κα Γραμματικάκη.
β) Γλυκίσματα (Mαρμελάδες, κουλουράκια, μπισκότα, σοκολατάκια, τσουρέκια, κλπ). Θα πρέπει να είναι συσκευασμένα με σελοφάν ή σε βαζάκια ώστε να τα αφήσετε εσείς ή το παιδί σας μία μέρα πριν από το bazaar (Παρασκευή 19/04, 8:15-14:00)  στην κα Γραμματικάκη.
γ) Αντικείμενα (ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ότι άλλο μπορείτε να προσφέρετε). Θα πρέπει να τα αφήσετε εσείς ή το παιδί σας μία μέρα πριν από το bazaar (Παρασκευή 19/04, 8:15-14:00) στην κα Γραμματικάκη. Παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να πωληθούν και να βρουν εύκολα την θέση τους σε νέα χέρια και σε νέα σπίτια.

Παράκληση ότι προσφέρετε την Παρασκευή να τα βάλετε προσεκτικά σε στέρεες τσάντες και να σημειώσετε απ’ έξω το περιεχόμενο.
Το bazaar θα είναι ανοιχτό. Μπορείτε να καλέσετε συγγενείς και φίλους.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο: Varvara.Christopoulou@gmail.com.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου