Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΜάθετε το μαθησιακό στιλ του παιδιού σας


Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 - 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να συμμετέχετε σε ένα βιωματικό σεμινάριο που αφορά το μαθησιακό προφίλ των παιδιών σας.

Κάθε παιδί έχει τα δικά του πνευματικά και συναισθηματικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μαθαίνει  με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε ένα παιδί  είναι να το βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει γνωστικό πρόβλημα, επειδή δεν μαθαίνει όπως άλλοι συμμαθητές του, που πιθανόν είναι πιο αποδεκτοί από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σύστημα.  Επίσης, είναι σημαντικό  να νιώθει κάθε μαθητής,  ότι το δικό του μαθησιακό στιλ, το οποίο είναι μοναδικό, όπως και όλων των άλλων παιδιών, είναι απολύτως σεβαστό από εμάς τους μεγάλους.

Το σεμινάριο θα γίνει από την κα Φωτεινή Σωτήρχου, δασκάλα της Δ΄  Τάξης του σχολείου μας και Διδάκτορα του Ιόνιου Παν/μιου με θέμα διατριβής τη διαθεματική προσέγγιση της καλλιτεχνικής παιδείας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Επειδή το σεμινάριο είναι βιωματικό, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας, αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε αυτό. Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Γραμματικάκη: 210 3616005 (ώρες σχολείου)
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΣΠΑ:

Πρόεδρος
Σάγια Τσαουσίδου - Μιχαλοπούλου
Αντιπρόεδρος
Μάνος Ζαμπέλλας
Γενικός Γραμματέας
Διονύσης Καντιάνης
Ταμίας
Δήμητρα Καμακάρη – Πολυχρονάκη
Μέλη
Σταμάτης Ζαχαρίου
Νίκος Ιωάννου
Βαρβάρα Χριστοπούλου-Δραγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου