Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΠΠΣΠΑ έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση "Η τελευταία Μαύρη γάτα",  του Ευγένιου Τριβιζά, που παίζεται στο Θέατρο Χορν, για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00.

Η τελευταία μαύρη γάτα«Σας τα λέω όλα αυτά γιατί εδώ στο νησί μας, όπως κι αλλού, οι γάτες ξεχνάνε, οι άνθρωποι ξεχνάνε και η τρέλα δεν θέλει πολύ να φουντώσει πάλι φτου ξανά κι απ' την αρχή...»

Μια παράσταση για παιδιά και…για όσους αισθάνονται παιδιά!
«Η τελευταία μαύρη γάτα», το όσο ποτέ επίκαιρο διεθνές μπεστ σέλερ του Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο, σε σκηνική προσαρμογή Βένιας Σταματιάδη (με τη συνεργασία του ίδιου του συγγραφέα) και σκηνοθεσία Kώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα, Κωνσταντίνου Μπιμπή. Οι παραστάσεις με τη συμμετοχή δέκα νέων ταλαντούχων ηθοποιών και ζωντανή μουσική επί σκηνής σε πρωτότυπες συνθέσεις του Κώστα Γάκη, ξεκινούν στις 22 Νοεμβρίου στο Θέατρο Χορν. Μια παράσταση που αντλεί έμπνευση από διάφορα είδη θεάτρου, από το θέατρο σκιών, το μαύρο θέατρο και χρησιμοποιεί την τεχνική του 3D mapping, θεαματικές προβολές που κατακλύζουν μαγικά όλο τον σκηνικό χώρο και αλληλεπιδρούν με τους ηθοποιούς με παιχνιδιάρικο τρόπο.
Τοποθεσία: Θέατρο Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, Ώρα: 11:00
Τιμή εισιτηρίου: 7€
Δηλώσεις συμμετοχής: Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή και αριθμό εισιτηρίων στο e-mail: ppspagoneis@gmail.com, ή τηλεφωνικά στο 6932922377, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου!
Η πληρωμή και παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει στο φουαγιέ του θεάτρου.
Σας περιμένουμε!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΠΠΣΠΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου