Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΜΕ Θέατρο με το Σύλλογο Γονέων του ΠΣΠΑ.

ΠΑΜΕ Θέατρο με το Σύλλογο Γονέων του ΠΣΠΑ.
«Είστε και Φαίνεστε»
μια ιστορία από τα πίσω θρανία
Η ομάδα νεανικού θεάτρου «Συντεχνία του Γέλιου» συνεχίζει την πορεία της στο Σύγχρονο Θέατρο  και μετά τις παραστάσεις «Μια Γιορτή στου Νουριάν» και «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και Κλεομένης»    παρουσιάζει την καινούργια κωμωδία «Είστε και Φαίνεστε» με θέμα το bullying και το σχολικό άγχος.
Η ιστορία είναι πάλι βασισμένη σ’ ένα παραδοσιακό έργο του Φόλκερ Λούντβιγκ που διασκευάζεται από τον Βασίλη Κουκαλάνι. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παλούμπης με τον Βασίλη Κουκαλάνι. Τα τραγούδια θα γράψει ο  Φοίβος Δεληβοριάς εκ των οποίων ένα σε συνεργασία με το hip hop συγκρότημα Χνάρια.
Το έργο αυτό ερευνά με ώριμο και υπεύθυνο τρόπο τα αίτια και τις συγκυρίες που γεννάνε την σχολική κακοποίηση και τον εκφοβισμό. Η περιθωριοποίηση και η αντικοινωνικότητα ενός δεν αιτιολογείται σε κάποια προσωπική του ανεπάρκεια, αλλά στην «ανάγκη» άλλων να ξεσπούν πάνω του τους δικούς τους φόβους, απογοητεύσεις και το στρες. Το έργο φιλοδοξεί να εξετάσουν οι μαθητές τις δικές τους συμπεριφορές και να εμπνεύσει την κοινή δράση για επίλυση προβλημάτων αντί για την εκτόνωση επιθετικότητας.
Ο Σύλλογος Γονέων του ΠΣΠΑ καλεί μικρούς και μεγάλους στο «Είστε και Φαίνεστε» την Κυριακή 14 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι /Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά
Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ
Σύγχρονο Θέατρο / Ευμολπιδών 45, Γκάζι, τηλ. 210 3464380 και 210 3617943


Παρακαλούμε τους γονείς που το επιθυμούν να δώσουν στη δασκάλα ή στο δάσκαλό του παιδιού τους τα 6 ευρώ κλεισμένα σε ένα φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται το όνομα του παιδιού,  η τάξη και ο αριθμός των εισιτηρίων. Οι συμμετοχές να σταλούν στο σχολείο μέχρι και την Πέμπτη 11 Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου