Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Βάψιμο Δημοτικού Σχολείου

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το βάψιμο χώρων του δημοτικού σχολείου, διαδρόμων και αιθουσών, από συνεργείο του Δήμου Αθηναίων. Η πρωτοβουλία και ο συντονισμος των εργασιών έγινε από το σχολείο. Για το βάψιμο χρησιμοποιήθηκαν οικολογικές άοσμες βαφές που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Το μεγαλύτερο μέρος των υλικών καλύφτηκε με έξοδα του Συλλόγου Γονέων με συνολικό κόστος 420 Ευρώ. Επίσης υπήρξε χορηγία από εταιρεία παραγωγής χρωμάτων, καθώς και από γονέα. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η χρήση όλων των οικολογικών βαφών της χορηγίας, καθόσον υπήρξε ανησυχία από δασκάλες του δημοτικού για πιθανές οσμές.

Παράλληλα βάφτηκε πλήρως η αίθουσα που προοριζεται για εργαστήριο πληροφορικής και έχουμε ήδη αρχίσει να συλλέγουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ελπίζουμε, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, να είμαστε σε θέση να κάνουμε σχετική ευχάριστη ανακοίνωση.

Τα παιδιά μας πλέον κινούνται σε πιο χαρούμενο και φωτεινό περιβάλλον και ελπίζουμε αυτό να επιδράσει θετικά στη διάθεσή τους στο σχολείο.

ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου