Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας!



Αγαπητά μας παιδιά,

Φέτος αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε πολύ προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ιστορική και πλούσια Βιβλιοθήκη τού Σχολείου μας. Η Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει για σας και η παρουσία σας σε αυτήν αλλά και ο συχνός δανεισμός βιβλίων από εσάς θα μας δώσουν κουράγιο για να την κάνουμε όλο και καλύτερη.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο Εποπτείο, την αίθουσα, δηλαδή, πίσω από το Γραφείο των Δασκάλων τού Δημοτικού. Εκεί κάθε Πέμπτη 5η, 6η και 7η ώρα, αλλά και μετά το σχόλασμά σας, θα μπορείτε να ξεφυλλίσετε ένα από τα 5.300 βιβλία μας ή να δανειστείτε κάποια από αυτά.

Σε αυτό το ιστολόγιο (animabibliorum.weebly.com) θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τον κανονισμό και τη λειτουργία τής Βιβλιοθήκης, να συμβουλεύεστε τον κατάλογο των βιβλίων της και να μαθαίνετε έκτακτες αλλαγές στις ώρες που θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε.

Στις προθέσεις μας είναι η πραγματοποίηση ποικίλων δράσεων, όπως τα αναγνωστικά αφιερώματα σε λογοτέχνες, η προκήρυξη εβδομάδων μελέτης Ιστορίας κ.ά. Ένας από τους σκοπούς μας είναι κάποτε να αποκτήσετε τις δικές σας στήλες σε αυτό το ιστολόγιο, όπου θα δημοσιεύετε δικές σας απόψεις με αφορμή τα διαβάσματά σας και εν γένει τη λειτουργία τής Βιβλιοθήκης μας.

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα γίνουν τα... εγκαίνια για τη φετινή χρονιά. Στο Εποπτείο, από 4η ώρα και μέχρι το σχόλασμα θα υπάρχει για καθένα από σας μια καραμέλα για να φάτε και ένα βιβλίο για να φάτε επίσης, ή τέλος πάντων να το δανειστείτε!

Καλή αρχή!

Ο υπεύθυνος καθηγητής

Γιώργος Δουλφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου