Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικο πάρτι ΠΣΠΑ



Αποκριάτικο πάρτι ΠΣΠΑ


 
Αγαπητοί γονείς

Το αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΠΣΠΑ θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00μμ-21.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στον 3ο όροφο!

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, ετοιμάσαμε ένα 4ωρο αποκριάτικο ξεφάντωμα με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Φορέστε την αγαπημένη σας αποκριάτικη στολή και ελάτε να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι σε ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο παιχνίδια και πολύ χορό! 

Έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ με διάφορες λιχουδιές! Και φυσικά για να ξεδιψάσουμε θα έχουμε χυμούς, αναψυκτικά και κρασάκι για τους μεγάλους!

Το κόστος της πρόσκλησης είναι 12€ για τους μεγάλους και 8€ για τους μικρούς!
Παρακαλούμε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας (με το αντίστοιχο αντίτιμο) από την κα Γραμματικάκη μέχρι την Πέμπτη 7/3/2013.

Εσείς βάλτε τη διάθεση… Εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα! Το σίγουρο είναι ότι μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουμε πολύ! Έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από όλα αυτά που μας στενοχωρούν!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι γονείς μπορείτε να προσφέρετε δώρα  για τη λαχειοφόρο μας δηλώστε το με ένα τηλεφώνημα (210 3616005) στην κα Γραμματικάκη.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΠΣΠΑ:

Πρόεδρος
Σάγια  Τσαουσίδου - Μιχαλοπούλου
Αντιπρόεδρος
Μάνος Ζαμπέλας
Γενικός Γραμματέας
Διονύσης Καντιάνης
Ταμίας
Δήμητρα Καμακάρη – Πολυχρονάκη
Μέλη
Σταμάτης Ζαχαρίου
Νίκος Ιωάννου
Βαρβάρα Χριστοπούλου-Δραγώνα

2 σχόλια:

  1. Ολα τα αποκριάτικα πάρτυ που διοργανώνει ο σύλλογος είναι καταπληκτικά!Κάθε χρόνο παιρνάμε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή